Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Baywatch

Ναυαγοσώστες για τις παραλίες Ψανής και Γριμπόβου, ζητάει ο Δήμος Ναυπακτίας. Πρώτα από όλα στα απαιτούμενα χαρακτηριστικά θα έπρεπε να αναφέρει ως προϋπόθεση οι ενδιαφερόμενοι να είναι γυναίκες ηλικίας 20 - 25 και με αναλογίες περιφέρειας, μέσης, στήθους ίδιες με της Pamela Anderson. Δεύτερον γιατί χρειαζόμαστε ναυαγοσώστες στις παραλίες τις Ναυπάκτου; αφού το μόνο που πλατσουρίζει είναι τα βοθρολύματα. Α ναι ξέχασα έχουμε γαλάζιες σημαίες. 

2 σχόλια:

  1. Αδερφε κανεις μεγαλο λαθος για τις παραλιες και τις θαλασσες μας.Μαλλον δεν εχεις μπει ποτε μες το Γριμποβο κ την Ψανη ως γνησιο βλαχαδερο και λες αυτες τις αρλουμπες για τις θαλασσες.Οι θαλασσες μας εχουν καθαρισει παρα πολυ.Κ πηγαινε μια μερα με βορρια στο Γριμποβο και στην Ψανη να δεις ποσος κοσμος κανει μπανιο.Αλλα μαλλον δεν ξερεις να πας μεχρι εκει,απλα ξαφνικα ανακαλυψες το ιντερνετ κ τα Blogs και ειπες να την δεις και εσυ κριτης των παντων.
    Υ.Γ. Α και σαν κλασικος κομπλεξικος και βλαχαδερο το 15Αγουστο που θα θες να βρεξεις τα ποδαρια σου να πας στο Μοναστηρακι,στη Χιλιαδου,στο Σκαλωμα,στο Μαραθια που δεν εχουν βιολογικο καθαρισμο και πεφτουν ολοι οι βοθροι μεσα και η φουσκαλα ειναι το κυριαρχο στοιχειο της θαλασσας και ασε εμας να κανουμε το μπανιο μας στο Γριμποβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι έχεις δίκιο. Η συντριπτική πλειοψηφία των Ναυπάκτιων, θέλοντας να διατηρήσει αυτή ακριβώς την αγνότητα των καθαρών παραλιών της Ψανής και του Γριμπόβου, κάνει τα μπάνια του στο Μοναστηράκι και το Σκάλωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή