Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Τα εργαλεία κάνουν τον επαγγελματία

Γιατί πώς αλλιώς θα πάρεις τα βουνά, τα λαγκάδια και τα κτήματα για να καταγράψεις; Έτσι εκεί στο Κτηματολόγιο Α. Ε. , πήραν κάμποσα τζιπ για να κάνουν τη δουλειά τους, οι άνθρωποι. Ένα από αυτά κυκλοφορεί και στη Ναύπακτο. Μάλλον θα καταγράφει κάνα κτήμα και στα μέρη μας.

7 σχόλια:

  1. giati zilevete kompexiki diko tou einai oxi tou ktimatologoiu

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά, μην βάζεις και το χέρι σου στη φωτιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενώ εσύ το βάζεις; ο γκεμπελισμός ευνοούσε πάντα τους κομπλεξικούς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Που ακριβώς διαφωνείς; Δεν νομίζω ότι είναι άγνωστο ότι οι πολιτικοί ευνοούν αυτούς που τους στηρίζουν, και στην συγκεκριμένη περίπτωση, ο εν λόγω Ναυπάκτιος ωφελήθηκε αρκετά από τη γνωριμία του με τον Βουλευτή, λαμβάνοντας μια πολύ καλή θέση σε έναν δημόσιο οργανισμό (με καλό μισθό και bonus όπως της φωτογραφίας). Αλλά μην ανησυχείς, στην Ελλάδα αυτό είναι πολύ συνηθισμένο. Αρκεί πάντως να αποδείξει, διαμέσου των πράξεων ότι όντως αξιοκρατικά έχει τοποθετηθεί εκεί και όχι λόγο φιλίας. Όσο για τα κόμπλεξ.... Θωρακισμένη Mercedes εγώ δεν ονειρεύτηκα ποτές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφού φαίνεται οτι γενικά δεν έχεις με τι να ασχοληθείς , δεν στέλνεις μια και τα παραστατικά αγοράς (θα τα βρεις στη διαυγεια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ μπορεί να μην έχω να ασχοληθώ με κάτι, αλλά από ότι φαίνεται εσύ έχεις αναλάβει γραφείο τύπου και σχολιασμού του συγκεκριμένου φίλου, και από ότι φαίνεται και εκ του αποτελέσματος, αποτελείς άξια επιλογή. Δεν έχεις αφήσει σχόλιο να πέσει κάτω. Καλη σταδιοδρομία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. KAi na fantrasteis oti o katoxos tou tzip kapote ekane kurhgnmata sos-cia-lhmou sthn polh mas kai kathgoroyse tews dhmarxo (asxeta an trubotan gia douleies meta.) twra pou irthe sth thesh olwn ekeinwn pou kathgorouse exei ginei xeiroteros olwn. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΑΣΟΚΟΙ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ. ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ. ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ. ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΣΑΣ.ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή