Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Έβγαλε και η μύγα κώλο



Ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΝ και ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου Γιάννη Μπουλέ, κύριος (που λέει ο λόγος) Γ. Χειμαριος μας χόρτασε βρισίδι όταν τα έβαλε με τον διευθυντή της επιχείρησης Δ.Κότσαλο. Κατάλαβες; Δεν πρόλαβε να πάρει θέση και θέλει να μας χέσει!

9 σχόλια:

  1. Ας μας πεί κάποιος για το "κύριο" Χειμαριό πότε μπήκε στο Πανεπιστήμιο και πότε βγήκε; Πρέπει να έχει σπάσει όλα τα Ρεκόρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O Xειμαριός μπήκε πέμπτος και με υποτροφία στο Πολυτεχνείο δούλεψε ψαράς από δέκα χρονών χωρίς να επιβαρύνει ποτέ τους γονείς του και χωρίς να προσκυνησει κανένα για να επιβιώσει.μακάρι να του μοιάζεις φίλε ΑΝΩΝΥΜΕ Όσο για το χέσιμο καλά τους τα είπε γιατί όλα αυτά τα χρόνια μας έχουν χεσμένους Lepantian και δεν βλέπω να σε ενοχλεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όσο δίκιο και να έχεις το χάνεις, όταν μιλάς με τέτοιο τρόπο. Και σε κάθε περίπτωση η στάση αυτή απέναντι στους εργαζομένους δείχνει ότι δεν σέβεται την ταπεινή καταγωγή του και το "ψαράδικο" παρελθόν του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απάντησα στο πνεύμα του δικού σου σχόλιου έχουμε μάθει να τρώμε τα σκατά και να μας ενοχλούν οι λέξεις που τα περιγράφουν.Ας ΚΟΙΤΆΞΟΥΜΕ λοιπόν όλους αυτούς που αερίζονταν στα μούτρα μας και ας καταλάβουν ότι τους πήραμε χαμπάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O Xειμαριός μπήκε πέμπτος και με υποτροφία στο Πολυτεχνείο.

    ΠΟΤΕ;;;;;;;;;; ΠΡΙΝ ΑΠΌ 30 ΧΡΟΝΙΑ;;;;;;;;

    ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΛΟΝΤΙΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 'ολο και κάτι λέει σε μας η λέξη ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ.Εσύ ΑΝΩΝΥΜΕ ούτε απέξω δεν πρεπει να πέρασες μιάς και μας λες ότι τα πτυχία είναι προηγούμενες αποδόσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλτατε ΑΝΩΝΥΜΕ οι μελόντικες που αναφέρεις στο σχόλιό σου είναι πνευστά όργανα και δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Εκτός αν εννοείς το ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ που είναι με δυο λ(λάμδα).Κατά τα άλλα σε πειράζει πότε μπαίνει κάποιος στο πολυτεχνείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. trvktika lamogia toy kotsalistan droooooooooomoooooooooo

    ΑπάντησηΔιαγραφή