Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Σαράντα παλικάρια

Το άκουσα στο δημοτικό συμβούλιο. O Xαλαζιάς αναφερόμενος προς Κοτσανά για το επεισόδιο στη ΔΕΥΑΝ του θύμισε ανάλογη συμπεριφορά στο δήμο Αντιρρίου επί Κολοβού όταν τότε τον είχε αρπάξει από τον γιακά. Δεν μασάμε, δεν μας σκιάζει φοβέρα καμιά, γεμάτος παλικάρια ο Δήμος Ναυπακτίας. Δύο μέχρι τώρα, αλλά σύντομα θα φτάσουμε και τα σαράντα. Τρέμει η Τριπολιτσά και άλλοι δήμοι της Ελλάδας, εκτός από τον Δήμο Στυλίδας, που έχει δήμαρχο τον καπεταν-Γλέτσο, αλλά και αυτό μέχρι να αρχίσει και ο Μπουλές τις μπούφλες

7 σχόλια:

  1. Άρση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του προέδρου Παντελή Πατούχα έκανε η παράταξη του Κοτσανά κάνοντας λόγο για αλλαζονική συμπεριφορά του.
    Ο Παντελής Πατούχας αναγκάστηκε να διακόψει το συμβούλιο για πέντε λεπτά γιατί έχασε τη μπάλλα.
    Ο λόγος ήταν οι έντονες διαμαρτυρίες σύσσωμης της αντιπολίτευσης γιατί δεν έφερε προς συζήτηση θέματα τα οποία είχαν υπογράψει και οι 11 σύμβουλοι της αντιπολίτευσης.
    7.00 το απόγευμα ξεκίνησε το δημοτικό συμβούλιο Ναυπακτίας και 3.00 το πρωί τελείωσε χτες το δημοτικό συμβούλιο.
    Αυτό οφείλεται στην ανεπάρκεια του προέδρου του Παντελή Πατούχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η παράταξη ΚΟΤΣΑΝΑ καλά θα κάνει να ψάξει το παρελθόν της τα τελευταία αλλά και αρκετά χρόνια πίσω στο τραμπούκικο παρελθόν της που ΒΙΑΣΕ ή επιχείρησε να βιάσει τα αυτιά μας και την αισθητική μας.Όσο για τον ίδιο σε κάθε Δημ. Συμβουλιο ξεχνά τη φούστα του στο σπίτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΟΤΑΞΙΑΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΙΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΝΑ ΕΝΤΥΠΟ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ. ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΡΕΜΕ ΜΠΟΥΛΕ, ΤΡΕΜΕ, Ο ΠΑΤΑΚΑΣ ΣΕ ΡΟΛΟ ΑΔΕΚΑΣΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ. ΘΑ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αδέκαστος δημοσιογράφος; Ποτέ δεν διεκδίκησα τίτλο δημοσιογράφου, απλά σχολιάζω καφενειακά, δηλαδή όπως θα έκανα με τους φίλους μου, όσα με απασχολούν στην τοπική πολιτική. Δεν είμαι ενημερωτικό blog και ούτε με ενδιαφέρει να γίνω. Τέλος, η ανωνυμία είναι βολική για να μπορείς να γράφεις τις απόψεις σου απελευθερωμένα, αλλά βλέπω ότι δίνει και πάτημα για εικασίες σε ότι αφορά το πρόσωπό πίσω από το blog. Μια συμβουλή, μην βιάζεσαι να με συνδέσεις με κάποιο πρόσωπο γιατί είναι σίγουρο ότι θα κάνεις λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κι εγώ συμφωνώ, ας μην βγάζουμε εύκολα συμπεράσματα. Μάλλον ο 9:13 το είπε επειδή ο Αθανασίου-τέως Πατάκας-έχει ένα αντιΜπουλικό μένος απο τότε που ο Δήμαρχος τον έδιωξε απο την Εταιρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. kai sto tromaktiko ta xalia mas: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/06/blog-post_7412.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή