Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Μηχανικοί


Δεν μπορώ να καταλάβω, ποια ακριβώς είναι τα ζητήματα που συζήτησε ο Μπουλές με τους μηχανικούς. Με τεχνικό πρόγραμμα μηδέν και προϋπολογισμό μπαλάκι; Μήπως ενόψει αυτή της περίφημης επιτροπής που θα ασχολείται με τις οικονομικές απαιτήσεις εργοληπτών ήθελε να κόψει κλίμα; Οι περισσότεροι μηχανικοί δεν είναι και εργολήπτες;

3 σχόλια:

  1. Ποιά συζήτηση ???
    Απλά ο νέος (sic) Πρόεδρος κ. Σχοινάς οριοθέτησε τις διαθέσεις του απέναντι στην νέα εποχή στον Δήμο δημιουργώντας ενα mini happening και άκουσε τον Δήμαρχο να επαναλαμβάνει οτι πιστεύει στους Μηχανικούς και χρειάζεται και βοήθεια καθώς και και άλλους Μηχανικούς ως προσωπικο στο Δήμο.
    Ο νεος Πρόεδρος δήλωσε και σφόδρα αντιμέτωπος στην "εταιρεία δολοφόνων" και σήκωσε προμετωπίδα αντίστασης.
    Ο κ. Βεργος έθεσε πρόταση αξιοποίησης του πρώην χώρου απόθεσης απορριμάτων στις εκβολές του Μόρνου ως Φωτοβολταικό Πάρκο.
    Ο κ. Σχοινάς την υιοθέτησε και μίλησε για μορφή ΣΔΙΤ για την αξιοποίηση.
    Ο κ. Βλάχος και ο κ. Τσερπέλης έθεσαν μεσες άκρες το πρόβλημα του Οικιστικού όπου και έσπευσαν Δήμαρχος, Σχοινάς και Κέστος να το χαρακτηρίσουν δρομολογημένο και άκαιρο να συζητηθεί. Μάλλον όταν θα είναι αργά !!!!!
    Η συζήτηση έκλεισε με την τοποθέτηση του Δημάρχου Δωρίδας για την θέση της Πολεοδομίας Δωρίδας.
    Και αυτό ήταν όλο !!!!!!!
    Η μπάλα (σε επίπεδο champions League) είναι στο γήπεδο του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων πλέον, όπου προχωράνε πλήθος ζητήματα της καθημερινότητας της πόλης εν είδη Συμβουλίου Σοφών, έτσι ώστε οι αποφάσεις του να δημιουργήσουν τετελεσμένη λαική βούληση...
    Έχουμε πολλά να δούμε ακόμα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα κατάλαβα γιατί έγινε ο σύλλογος αρχιτεκτόνων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο τελευταίος πρέπει να περνει ληγμενα με (φαντασία)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή